Terugkijken: spoedappèl over afschaffen avondklok

Terugkijken: spoedappèl over afschaffen avondklok

De rechtbank heeft vandaag (16 februari) besloten dat de avondklok per direct moet worden opgeheven. Het gerechtshof in Den Haag is het niet eens met deze uitspraak en besluit in hoger beroep te gaan. Daarnaast willen ze dat de avondklok van kracht blijft tot er een uitspraak is gedaan. In dit spoedappèl wordt een beslissing genomen over die wens.

Terugkijken: <em>spoedappèl</em> over afschaffen avondklok De rechtbank heeft vandaag (16 februari) besloten dat de avondklok per direct moet worden opgeheven. Het gerechtshof in Den Haag is het niet eens met deze uitspraak en besluit in hoger beroep te gaan. Daarnaast willen ze dat de avondklok van kracht blijft tot er een uitspraak is gedaan. In dit spoedappèl wordt een beslissing genomen over die wens. GeschorstDe rechtbank bepaalde vandaag dat de avondklok per direct moet worden opgeheven. Die zaak was aangespannen door de actiegroep Viruswaarheid. Het gerechtshof in Den Haag is echter in hoger beroep gegaan tegen de uitspraak van de rechter en vandaar dit spoedappèl. In dit spoedappèl wordt beslist of de avondklok van kracht blijft. De uitspraak over het per direct opheffen van de avondklok, is geschorst door het hof in Den Haag. Dat betekent dat we vanavond alsnog een avondklok hebben om 21:00. Bekijk de video van het spoedappèl hierboven. Bekijk ook Zien: Dit was de reactie van Mark Rutte op uitspraak afschaffing avondklok Bekijk deze video » Bekijk video over avondklok-onduidelijkheid met Marc Marie Huijbregts in de hoofdrol Bekijk deze video » Zien: Rechter wijst wrakingsverzoek proces avondklok van Viruswaarheid af Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: spoedappèl over afschaffen avondklok

Geschorst
De rechtbank bepaalde vandaag dat de avondklok per direct moet worden opgeheven. Die zaak was aangespannen door de actiegroep Viruswaarheid. Het gerechtshof in Den Haag is echter in hoger beroep gegaan tegen de uitspraak van de rechter en vandaar dit spoedappèl. In dit spoedappèl wordt beslist of de avondklok van kracht blijft. De uitspraak over het per direct opheffen van de avondklok, is geschorst door het hof in Den Haag. Dat betekent dat we vanavond alsnog een avondklok hebben om 21:00.

Bekijk de video van het spoedappèl hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: spoedappèl over afschaffen avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier