Opsporing Verzocht: politie op zoek naar deze man na liquidatie Amstelveen

Opsporing Verzocht: politie op zoek naar deze man na liquidatie Amstelveen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: politie op zoek naar deze man na liquidatie <em>Amstelveen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. 12 december 2019 speelde zich een koelbloedige liquidatie af op de parkeerplaats van een sportschool in Amstelveen. Het 39-jarige slachtoffer werd om het leven gebracht in het bijzijn van zijn 5-jarige zoontje. Er zijn al twee verdachten opgepakt, maar de politie heeft aanwijzingen die zeggen dat er nog meer mensen betrokken waren bij deze moord. In de video is een man heel herkenbaar in beeld gebracht. De politie is op zoek naar deze man. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: politie op zoek naar deze man na liquidatie Amstelveen

12 december 2019 speelde zich een koelbloedige liquidatie af op de parkeerplaats van een sportschool in Amstelveen. Het 39-jarige slachtoffer werd om het leven gebracht in het bijzijn van zijn 5-jarige zoontje. Er zijn al twee verdachten opgepakt, maar de politie heeft aanwijzingen die zeggen dat er nog meer mensen betrokken waren bij deze moord. In de video is een man heel herkenbaar in beeld gebracht. De politie is op zoek naar deze man.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: politie op zoek naar deze man na liquidatie Amstelveen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier