Opsporing Verzocht gemist? Christo Hülters op Europese opsporingslijst gezet

Opsporing Verzocht gemist? Christo Hülters op Europese opsporingslijst gezet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Christo Hülters</em> op Europese opsporingslijst gezet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Hij was in 2015 betrokken bij een schietincident in Bergen op Zoom, Christo Hülters. Sindsdien is hij op de vlucht en hij is nu op de Europe's Most Wanted Fugitives lijst gezet. Dat betekent dat hij in heel Europa gezocht wordt. Er gaan namelijk geruchten rond dat hij zich in Marokko zou bevinden, maar er is ook een kans dat hij zijn familie in Brabant nog steeds opzoekt. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Christo Hülters op Europese opsporingslijst gezet

Hij was in 2015 betrokken bij een schietincident in Bergen op Zoom, Christo Hülters. Sindsdien is hij op de vlucht en hij is nu op de Europe's Most Wanted Fugitives lijst gezet. Dat betekent dat hij in heel Europa gezocht wordt. Er gaan namelijk geruchten rond dat hij zich in Marokko zou bevinden, maar er is ook een kans dat hij zijn familie in Brabant nog steeds opzoekt.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Christo Hülters op Europese opsporingslijst gezet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier