Opsporing Verzocht: follow-up in eerdere zaak ernstige mishandelingen Borgsweer

Opsporing Verzocht: follow-up in eerdere zaak ernstige mishandelingen Borgsweer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: follow-up in eerdere zaak ernstige mishandelingen <em>Borgsweer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Aan deze zaak is al eerder aandacht geschonken, maar er is nu een belangrijke doorbraak bekend. Het ging hierbij om ernstige mishandelingen in Borgsweer. Dit leek een doelgerichte actie omdat het gezin al eerder lastig werd gevallen. Er is momenteel een 41-jarige man aangehouden, maar het lijkt erop dat hij niet alleen gehandeld zou hebben. De politie is nog steeds op zoek naar de tweede dader. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: follow-up in eerdere zaak ernstige mishandelingen Borgsweer

Aan deze zaak is al eerder aandacht geschonken, maar er is nu een belangrijke doorbraak bekend. Het ging hierbij om ernstige mishandelingen in Borgsweer. Dit leek een doelgerichte actie omdat het gezin al eerder lastig werd gevallen. Er is momenteel een 41-jarige man aangehouden, maar het lijkt erop dat hij niet alleen gehandeld zou hebben. De politie is nog steeds op zoek naar de tweede dader.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: follow-up in eerdere zaak ernstige mishandelingen Borgsweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier