Reactie Willem Engel na spoedappèl: "Onrechtmatig dat rechters zo hun eigen regels breken"

Reactie Willem Engel na spoedappèl: "Onrechtmatig dat rechters zo hun eigen regels breken"

Het leek heel even dat de avondklok vandaag zou worden opgeheven na de uitspraak van de rechter. Echter is er tijdens het spoedappèl gebleken dat het vonnis over het per direct opheffen van de avondklok is geschorst door het hof in Den Haag. Willem Engel van Viruswaarheid spreekt van een schande.

Tekst gaat verder onder de video.

Reactie <em>Willem Engel</em> na <em>spoedappèl</em>: &quot;Onrechtmatig dat rechters zo hun eigen regels breken&quot; Het leek heel even dat de avondklok vandaag zou worden opgeheven na de uitspraak van de rechter. Echter is er tijdens het spoedappèl gebleken dat het vonnis over het per direct opheffen van de avondklok is geschorst door het hof in Den Haag. Willem Engel van Viruswaarheid spreekt van een schande. Tekst gaat verder onder de video. OnrechtmatigEen eerste reactie van Willem Engel na het van kracht blijven van de avondklok: "Onbegrijpelijk, onrechtmatig dat rechters zo hun eigen regels breken." Hij is het er zichtbaar niet mee eens. Hij geeft aan dat er veel regels zijn gebroken omtrent procedures. Bekijk de video van de Telegraaf hierboven. Bekijk ook Natacha Harlequin in De Vooravond over de invoering avondklok: "Juridische grondslag ontbrak" Bekijk deze video » Terugkijken: spoedappèl over afschaffen avondklok Bekijk deze video » Zien: avondklok blijft van kracht tot definitieve uitspraak Bekijk deze video »
Nieuws :
Reactie Willem Engel na spoedappèl: "Onrechtmatig dat rechters zo hun eigen regels breken"

Onrechtmatig
Een eerste reactie van Willem Engel na het van kracht blijven van de avondklok: "Onbegrijpelijk, onrechtmatig dat rechters zo hun eigen regels breken." Hij is het er zichtbaar niet mee eens. Hij geeft aan dat er veel regels zijn gebroken omtrent procedures.

Bekijk de video van de Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reactie Willem Engel na spoedappèl: "Onrechtmatig dat rechters zo hun eigen regels breken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier