Slotaflevering Het Dorp gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Het Dorp gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Het Dorp gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Het Dorp: zo heten ‘Smits’ in het buitenland: ‘Kowalski in Polen, Herrera in Spanje’ Bekijk deze video » In de laatste aflevering van Het Dorp onderzoeken Huub Stapel en Wim Daniëls hoe het nu verder moet met de dorpen. Heeft het dorp de toekomst of trekt de Nederlander juist weg naar een plek waar voorzieningen volop aanwezig zijn? VerbondenheidOm hierachter te komen gaan Huub en Wim langs in het Limburgse dorp Mheer, waar verbondenheid en broederschap al 400 jaar orde van de dag is. Nieuwe startOok volgen ze een jong Rotterdams gezin dat een nieuwe start maakt in het Friese dorp Kollumerpomp, met slechts 400 inwoners. Los AngelesTen slotte gaat Huub naar Micky Hoogendijk, die Los Angeles verruilde voor het Brabantse Hoogeloon. Over Het DorpIn dit programma reizen Huub Stapel en Wim Daniëls door Nederland, op zoek naar het echte dorpsgevoel. Wat is de toekomst voor het dorp in Nederland? Op1 gemist? Giovanca Ostiana scheert alle dorpen over één kam: "Gebeurt niks" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van Het Dorp onderzoeken Huub Stapel en Wim Daniëls hoe het nu verder moet met de dorpen. Heeft het dorp de toekomst of trekt de Nederlander juist weg naar een plek waar voorzieningen volop aanwezig zijn?

Verbondenheid
Om hierachter te komen gaan Huub en Wim langs in het Limburgse dorp Mheer, waar verbondenheid en broederschap al 400 jaar orde van de dag is.

Nieuwe start
Ook volgen ze een jong Rotterdams gezin dat een nieuwe start maakt in het Friese dorp Kollumerpomp, met slechts 400 inwoners.

Los Angeles
Ten slotte gaat Huub naar Micky Hoogendijk, die Los Angeles verruilde voor het Brabantse Hoogeloon.

Over Het Dorp
In dit programma reizen Huub Stapel en Wim Daniëls door Nederland, op zoek naar het echte dorpsgevoel. Wat is de toekomst voor het dorp in Nederland?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Dorp

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Het Dorp gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier