Kees van der Staaij bij Op1 lovend over kinderpersconferentie: "Kunnen wij nog van leren"

Kees van der Staaij bij Op1 lovend over kinderpersconferentie: "Kunnen wij nog van leren"

Op dinsdag 16 februari gaven premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie - maar dit keer één speciaal voor kinderen. Kees van der Staaij was lovend over de kinderen: "Daar kunnen wij als politici nog wat van leren."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 februari terugkijken bij Gids.tv.

Kees van der Staaij bij <em>Op1</em> lovend over <em>kinderpersconferentie</em>: &quot;Kunnen wij nog van leren&quot; Op dinsdag 16 februari gaven premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie - maar dit keer één speciaal voor kinderen. Kees van der Staaij was lovend over de kinderen: "Daar kunnen wij als politici nog wat van leren." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 februari terugkijken bij Gids.tv. NOS JeugdjournaalDe speciale kinderpersconferentie was een initiatief van het NOS Jeugdjournaal, dat de kinderen in Nederland ook gelegenheid wilde geven om vragen te stellen aan de bewindslieden. Volgens Van der Staaij waren de korte, heldere vragen van de kinderen indrukwekkend: "Fantastisch!" En Xander van der Wulp denkt dat je vaker moet zeggen dat je van het Jeugdjournaal bent, want dan krijg je veel duidelijkere antwoorden dan gebruikelijk... Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kees van der Staaij bij Op1 lovend over kinderpersconferentie: "Kunnen wij nog van leren"

NOS Jeugdjournaal
De speciale kinderpersconferentie was een initiatief van het NOS Jeugdjournaal, dat de kinderen in Nederland ook gelegenheid wilde geven om vragen te stellen aan de bewindslieden. Volgens Van der Staaij waren de korte, heldere vragen van de kinderen indrukwekkend: "Fantastisch!" En Xander van der Wulp denkt dat je vaker moet zeggen dat je van het Jeugdjournaal bent, want dan krijg je veel duidelijkere antwoorden dan gebruikelijk...

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Staaij bij Op1 lovend over kinderpersconferentie: "Kunnen wij nog van leren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier