Op1 gemist? Willem Engel in discussie met Ab Osterhaus: "U mag niet liegen!"

Op1 gemist? Willem Engel in discussie met Ab Osterhaus: "U mag niet liegen!"

Willem Engel, de voorman van Viruswaarheid, zat dinsdagavond aan tafel bij Op1 om te praten over het spoedappèl over de avondklok. Ook het coronavaccin aan bod en toen was het hek al snel van de dam. Er volgde een discussie met viroloog Ab Osterhaus: "Niet liegen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Willem Engel in discussie met <em>Ab Osterhaus</em>: &quot;U mag niet liegen!&quot; Willem Engel, de voorman van Viruswaarheid, zat dinsdagavond aan tafel bij Op1 om te praten over het spoedappèl over de avondklok. Ook het coronavaccin aan bod en toen was het hek al snel van de dam. Er volgde een discussie met viroloog Ab Osterhaus: "Niet liegen!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 februari terugkijken bij Gids.tv. ExperimentVolgens Engel zijn de verschillende coronavaccins nog niet eens volledig getest en bevinden die zich nog in de tweede of derde testfase. Dat betekent dat er experimenten op de bevolking worden uitgevoerd, aldus Engel. Osterhaus is zichtbaar geërgerd en zegt dat alle vaccins na uitvoerige testen zijn goedgekeurd, maar daar wil Engel niets van weten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Willem Engel in discussie met Ab Osterhaus: "U mag niet liegen!"

Experiment
Volgens Engel zijn de verschillende coronavaccins nog niet eens volledig getest en bevinden die zich nog in de tweede of derde testfase. Dat betekent dat er experimenten op de bevolking worden uitgevoerd, aldus Engel. Osterhaus is zichtbaar geërgerd en zegt dat alle vaccins na uitvoerige testen zijn goedgekeurd, maar daar wil Engel niets van weten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Willem Engel in discussie met Ab Osterhaus: "U mag niet liegen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier