Doorbakken: Elizabeth vindt het een feest om winnares Heel Holland Bakt te zijn

Doorbakken: Elizabeth vindt het een feest om winnares Heel Holland Bakt te zijn

Heel Holland Bakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In een nieuwe aflevering van Doorbakken wordt uitgebreid nagepraat over de finale van Heel Holland Bakt van afgelopen zondag. Elizabeth werd gekroond tot winnares, en ze vertelt in de talkshow dat het een groot feest is om deze bakwedstrijd te winnen.

Bekijk het fragment van Doorbakken in de video hieronder.

Doorbakken is elke woensdag te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Doorbakken</em>: Elizabeth vindt het een feest om winnares <em>Heel Holland Bakt</em> te zijn Heel Holland Bakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In een nieuwe aflevering van Doorbakken wordt uitgebreid nagepraat over de finale van Heel Holland Bakt van afgelopen zondag. Elizabeth werd gekroond tot winnares, en ze vertelt in de talkshow dat het een groot feest is om deze bakwedstrijd te winnen. Bekijk het fragment van Doorbakken in de video hieronder. Doorbakken is elke woensdag te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Zien: André van Duin hield ziekte verborgen voor bakkers Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Heel Holland Bakt-winnares Elizabeth: "Ik had het niet verwacht" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV