Gerard Spong bij Jinek over avondklok-proces: "Jaap van Dissel was noodgreep"

Gerard Spong bij Jinek over avondklok-proces: "Jaap van Dissel was noodgreep"

Jurist Gerard Spong heeft gisteren (16 februari) met extra interesse naar het proces rond de avondklok gekeken. Volgens de uitgesproken en ervaren advocaat stond er veel op het spel. Hij zag dat de staat op het laatst Jaap van Dissel inschakelde, als "noodgreep".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 16 februari terugkijken bij Gids.tv.

Gerard Spong bij <em>Jinek</em> over avondklok-proces: &quot;Jaap van Dissel was noodgreep&quot; Jurist Gerard Spong heeft gisteren (16 februari) met extra interesse naar het proces rond de avondklok gekeken. Volgens de uitgesproken en ervaren advocaat stond er veel op het spel. Hij zag dat de staat op het laatst Jaap van Dissel inschakelde, als "noodgreep". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 16 februari terugkijken bij Gids.tv. BlufpokerSpong vond dat er in de rechtszaal blufpoker werd gespeeld tussen twee grote partijen: de protestgroepering Viruswaarheid en de overheid. Ook vond hij dat de betrokken partijen met vuur speelden en was het inschakelen van Van Dissel door de overheid volgens Spong uiteindelijk een zwaktebod. Wel sprak hij over een zeer bijzonder vonnis. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gerard Spong bij Jinek over avondklok-proces: "Jaap van Dissel was noodgreep"

Blufpoker
Spong vond dat er in de rechtszaal blufpoker werd gespeeld tussen twee grote partijen: de protestgroepering Viruswaarheid en de overheid. Ook vond hij dat de betrokken partijen met vuur speelden en was het inschakelen van Van Dissel door de overheid volgens Spong uiteindelijk een zwaktebod. Wel sprak hij over een zeer bijzonder vonnis.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV