Willem Engel stevig aangepakt bij Op1: "Ik weet niet waar het over gaat nu"

Willem Engel stevig aangepakt bij Op1: "Ik weet niet waar het over gaat nu"

Willem Engel, de voorman van Viruswaarheid die structureel het coronabeleid van de overheid ondermijnt, werd dinsdagavond stevig aangepakt in Op1 na zijn bewering dat de ic's ook in de eerste golf niet vol lagen. "Ik weet niet waar het over gaat nu," verzucht viroloog Ab Osterhaus.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Willem Engel</em> stevig aangepakt bij <em>Op1</em>: &quot;Ik weet niet waar het over gaat nu&quot; Willem Engel, de voorman van Viruswaarheid die structureel het coronabeleid van de overheid ondermijnt, werd dinsdagavond stevig aangepakt in Op1 na zijn bewering dat de ic's ook in de eerste golf niet vol lagen. "Ik weet niet waar het over gaat nu," verzucht viroloog Ab Osterhaus. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 februari terugkijken bij Gids.tv. VerantwoordelijkPresentator Tijs van den Brink wil van Engel weten of hij zich niet verantwoordelijk zal voelen als de intensive cares over een paar weken helemaal volliggen als de avondklok alsnog wordt afgeschaft. Volgens Engel is dat nooit het geval geweest. "Die hebben echt wel vol gelegen, hoor!" briest Van den Brink. Osterhaus voegt toe: "Er zijn nu ook problemen, ja." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Willem Engel stevig aangepakt bij Op1: "Ik weet niet waar het over gaat nu"

Verantwoordelijk
Presentator Tijs van den Brink wil van Engel weten of hij zich niet verantwoordelijk zal voelen als de intensive cares over een paar weken helemaal volliggen als de avondklok alsnog wordt afgeschaft. Volgens Engel is dat nooit het geval geweest. "Die hebben echt wel vol gelegen, hoor!" briest Van den Brink. Osterhaus voegt toe: "Er zijn nu ook problemen, ja."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willem Engel stevig aangepakt bij Op1: "Ik weet niet waar het over gaat nu" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier