Hugo de Jonge opnieuw belaagd door stalkende vrouw: "Hoe is het met je ziel?"

Hugo de Jonge opnieuw belaagd door stalkende vrouw: "Hoe is het met je ziel?"

Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn temidden van een pandemie is niet makkelijk. Daar komen ook nog eens talloze 'viruswappies' bij. Eén vrouw maakt het echter wel heel bont: zij stalkt minister Hugo de Jonge bijna structureel. Ook deze week was het weer raak: "Hoe is het met je ziel?"

Lees verder onder de video.

<em>Hugo de Jonge</em> opnieuw belaagd door stalkende vrouw: &quot;Hoe is het met je ziel?&quot; Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn temidden van een pandemie is niet makkelijk. Daar komen ook nog eens talloze 'viruswappies' bij. Eén vrouw maakt het echter wel heel bont: zij stalkt minister Hugo de Jonge bijna structureel. Ook deze week was het weer raak: "Hoe is het met je ziel?" Lees verder onder de video. Gods tribunaalDe vrouw lijkt bijna elke dag naar het Binnenhof af te reizen om Hugo de Jonge lastig te vallen met idiote vragen en acties. Zo kwam ze onlangs de liefde brengen en achtervolgt ze de minister nu met angstaanjagende boodschappen. Blijkbaar vindt ze het nodig om het allemaal te filmen en werk heeft ze blijkbaar niet. "Op een dag sta je voor Gods tribunaal! God kijkt mee hè, Hugo!" Bekijk de bizarre video hierboven. Bekijk ook Hugo de Jonge: 'Onverstandig om eerst jongeren te vaccineren' (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE naar kinderpersconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (16 februari) Bekijk deze video »
Politiek :
Hugo de Jonge opnieuw belaagd door stalkende vrouw: "Hoe is het met je ziel?"

Gods tribunaal
De vrouw lijkt bijna elke dag naar het Binnenhof af te reizen om Hugo de Jonge lastig te vallen met idiote vragen en acties. Zo kwam ze onlangs de liefde brengen en achtervolgt ze de minister nu met angstaanjagende boodschappen. Blijkbaar vindt ze het nodig om het allemaal te filmen en werk heeft ze blijkbaar niet. "Op een dag sta je voor Gods tribunaal! God kijkt mee hè, Hugo!"

Bekijk de bizarre video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge opnieuw belaagd door stalkende vrouw: "Hoe is het met je ziel?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier