Woensdag in Doorbakken: terugblik op spannende finale van Heel Holland Bakt

Woensdag in Doorbakken: terugblik op spannende finale van Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vanavond kun je nog even nagenieten van de spannende finale van Heel Holland Bakt. In het programma Doorbakken blikt André van Duin namelijk met zijn gasten terug op deze strijd, waarbij Elizabeth er met de winst vandoor ging.

Bekijk de aankondiging voor Doorbakken in de video hieronder.

Doorbakken is elke woensdag te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

Woensdag in <em>Doorbakken</em>: terugblik op spannende finale van <em>Heel Holland Bakt</em> Heel Holland Bakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanavond kun je nog even nagenieten van de spannende finale van Heel Holland Bakt. In het programma Doorbakken blikt André van Duin namelijk met zijn gasten terug op deze strijd, waarbij Elizabeth er met de winst vandoor ging. Bekijk de aankondiging voor Doorbakken in de video hieronder. Doorbakken is elke woensdag te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Finale Heel Holland Bakt: Robèrt maakt er feestje van Bekijk deze video » Doorbakken: Elizabeth vindt het een feest om winnares Heel Holland Bakt te zijn Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV