Zien: extreem winterweer Texas zorgt voor instortende huizen

Zien: extreem winterweer Texas zorgt voor instortende huizen

Door extreem winterweer in de Amerikaanse staat Texas begaf het elektriciteitsnet het en zitten miljoenen mensen al dagen zonder stroom. De Nederlandse makelaar Catherine van Zutphen woont in Houston en heeft als een van de weinigen nog wel stroom. Ze hoort schrijnende verhalen van klanten en vrienden waarbij huizen ingestort zijn door gesprongen waterleidingen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: extreem <em>winterweer Texas</em> zorgt voor instortende huizen Door extreem winterweer in de Amerikaanse staat Texas begaf het elektriciteitsnet het en zitten miljoenen mensen al dagen zonder stroom. De Nederlandse makelaar Catherine van Zutphen woont in Houston en heeft als een van de weinigen nog wel stroom. Ze hoort schrijnende verhalen van klanten en vrienden waarbij huizen ingestort zijn door gesprongen waterleidingen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Fotograaf Ruud Jelle van der Leij genoot van het winterweer Bekijk deze video » Video: Edsilia Rombley kan niet tegen kou: "Ik moet plassen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: extreem winterweer Texas zorgt voor instortende huizen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: extreem winterweer Texas zorgt voor instortende huizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier