De Vooravond gemist? Docent Karim Amghar over steunpakket onderwijs

De Vooravond gemist? Docent Karim Amghar over steunpakket onderwijs

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Docent Karim Amghar over steunpakket onderwijs Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 februari terugkijken bij Gids.tv. Docent Karim Amghar vertelt over het steunpakket van de overheid voor onderwijs, wat volgens hem hard nodig is. De scholen maken zelf een plan waar het geld aan besteed wordt. Amghar wil dat het geld niet alleen naar scholen gaat, maar ook naar de gezinnen met financiële problemen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Docent Karim Amghar over steunpakket onderwijs

Docent Karim Amghar vertelt over het steunpakket van de overheid voor onderwijs, wat volgens hem hard nodig is. De scholen maken zelf een plan waar het geld aan besteed wordt. Amghar wil dat het geld niet alleen naar scholen gaat, maar ook naar de gezinnen met financiële problemen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Docent Karim Amghar over steunpakket onderwijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier