PowNed: Boer Thijs is vrijgesproken van poging tot doodslag

PowNed: Boer Thijs is vrijgesproken van poging tot doodslag

<em>PowNed</em>: Boer Thijs is vrijgesproken van <em>poging tot doodslag</em> Boer Thijs werd vorig jaar na een boerenprotest onder schot gehouden door de politie en hardhandig gearresteerd. Hij zei steeds onschuldig te zijn, maar kreeg wel poging tot doodslag en later bedreiging van een ambtenaar in functie aan zijn broek. De rechter sprak Boer Thijs vrij. In deze video van PowNed hoor je zijn reactie. Bekijk de video van PowNed hierboven. Bekijk ook Video: Willem Engel (Viruswaarheid) reageert op afschaffen avondklok Bekijk deze video » Video: homoseksuele dominee door hangjeugd belaagd vanwege zijn geaardheid Bekijk deze video »
TV :
PowNed: Boer Thijs is vrijgesproken van poging tot doodslag

Boer Thijs werd vorig jaar na een boerenprotest onder schot gehouden door de politie en hardhandig gearresteerd. Hij zei steeds onschuldig te zijn, maar kreeg wel poging tot doodslag en later bedreiging van een ambtenaar in functie aan zijn broek. De rechter sprak Boer Thijs vrij. In deze video van PowNed hoor je zijn reactie.

Bekijk de video van PowNed hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PowNed: Boer Thijs is vrijgesproken van poging tot doodslag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier