Vanavond bij Jinek: speciale uitzending over en met jongeren, bekijk de promo

Vanavond bij Jinek: speciale uitzending over en met jongeren, bekijk de promo

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 17 februari terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond bij <em>Jinek</em>: speciale uitzending over en met jongeren, bekijk de promo Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 17 februari terugkijken bij Gids.tv. Vanavond (17 februari) bij Jinek: een speciale uitzending over jongeren. Hoe gaan zij om met de coronacrisis? Er zijn natuurlijk jongeren te gast en ze gaan in gesprek met onder andere Diederik Gommers en Károly Illy. Bekijk de promo van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond bij Jinek: speciale uitzending over en met jongeren, bekijk de promo

Vanavond (17 februari) bij Jinek: een speciale uitzending over jongeren. Hoe gaan zij om met de coronacrisis? Er zijn natuurlijk jongeren te gast en ze gaan in gesprek met onder andere Diederik Gommers en Károly Illy.

Bekijk de promo van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Jinek: speciale uitzending over en met jongeren, bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier