Schooldirecteur Jan-Mattijs Heinemeijer bij Op1 over de crisis in het onderwijs

Schooldirecteur Jan-Mattijs Heinemeijer bij Op1 over de crisis in het onderwijs

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 februari terugkijken bij Gids.tv.

Schooldirecteur Jan-Mattijs Heinemeijer bij <em>Op1</em> over de crisis in het onderwijs Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 februari terugkijken bij Gids.tv. Het onderwijs heeft een zware klap gekregen door de coronacrisis. Veel leerlingen in het basis en voortgezet onderwijs hebben achterstanden. Maar niet alleen met de leerstof lopen de leerlingen achter. Ook mentaal lopen de leerlingen achterstanden op, zegt schooldirecteur Jan-Mattijs Heinemeijer. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schooldirecteur Jan-Mattijs Heinemeijer bij Op1 over de crisis in het onderwijs

Het onderwijs heeft een zware klap gekregen door de coronacrisis. Veel leerlingen in het basis en voortgezet onderwijs hebben achterstanden. Maar niet alleen met de leerstof lopen de leerlingen achter. Ook mentaal lopen de leerlingen achterstanden op, zegt schooldirecteur Jan-Mattijs Heinemeijer.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schooldirecteur Jan-Mattijs Heinemeijer bij Op1 over de crisis in het onderwijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier