Op1 gemist? Radioprogramma Arbeidsvitaminen bestaat 75 jaar

Op1 gemist? Radioprogramma Arbeidsvitaminen bestaat 75 jaar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Radioprogramma <em>Arbeidsvitaminen</em> bestaat 75 jaar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 februari terugkijken bij Gids.tv. Het radioprogramma Arbeidsvitaminen bestaat deze week 75 jaar en daarmee is het het langstlopende radioprogramma ter wereld. Gerard Ekdom blikt terug op zijn tijd bij het programma. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Radioprogramma Arbeidsvitaminen bestaat 75 jaar

Het radioprogramma Arbeidsvitaminen bestaat deze week 75 jaar en daarmee is het het langstlopende radioprogramma ter wereld. Gerard Ekdom blikt terug op zijn tijd bij het programma.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Radioprogramma Arbeidsvitaminen bestaat 75 jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier