Stern (20) vertelt heftig verhaal in Jinek: "Corona heeft alles weggevaagd"

Stern (20) vertelt heftig verhaal in Jinek: "Corona heeft alles weggevaagd"

De hele samenleving lijdt onder de coronapandemie, maar voor jongeren is de situatie misschien wel het nijpendst. In Jinek vertellen meerdere jonge mensen hun heftige verhaal, zoals Stern Apperloo (20). Hij raakte naar eigen zeggen alle structuur kwijt door corona: "Dan vaagt alles weg."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 17 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Stern</em> (20) vertelt heftig verhaal in <em>Jinek</em>: &quot;Corona heeft alles weggevaagd&quot; De hele samenleving lijdt onder de coronapandemie, maar voor jongeren is de situatie misschien wel het nijpendst. In Jinek vertellen meerdere jonge mensen hun heftige verhaal, zoals Stern Apperloo (20). Hij raakte naar eigen zeggen alle structuur kwijt door corona: "Dan vaagt alles weg." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 17 februari terugkijken bij Gids.tv. EenzaamheidStern heeft in het verleden in een kliniek gezeten om te leren omgaan met zijn eenzaamheid, depressieve gevoelens en gameverslaving. Daar heeft hij de 'tools' gekregen om zijn leven op de rit te krijgen, maar door corona holde zijn mentale gezondheid weer achteruit. Studeren via Zoom vond hij verschrikkelijk en dus is hij met zijn opleiding gestopt; nu is Stern magazijnmedewerker. "Mijn hoofd is rustiger." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Stern (20) vertelt heftig verhaal in Jinek: "Corona heeft alles weggevaagd"

Eenzaamheid
Stern heeft in het verleden in een kliniek gezeten om te leren omgaan met zijn eenzaamheid, depressieve gevoelens en gameverslaving. Daar heeft hij de 'tools' gekregen om zijn leven op de rit te krijgen, maar door corona holde zijn mentale gezondheid weer achteruit. Studeren via Zoom vond hij verschrikkelijk en dus is hij met zijn opleiding gestopt; nu is Stern magazijnmedewerker. "Mijn hoofd is rustiger."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stern (20) vertelt heftig verhaal in Jinek: "Corona heeft alles weggevaagd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier