Dennis Schouten over First Dates: ‘Ze is hier nog een nachtje geweest’ (video)

Dennis Schouten over First Dates: ‘Ze is hier nog een nachtje geweest’ (video)

Je kunt het liefdesavontuur van Dennis Schouten in de First Dates-special terugkijken bij Gids.tv.

Dennis Schouten heeft helaas niet de ware liefde gevonden in het programma First Dates voor BN’ers, dat op Valentijnsdag werd uitgezonden. Maar de presentator doet nu wel een boekje open over wat er na de uitzending is gebeurd.

Lees verder onder de video.

Dennis Schouten over <em>First Dates</em>: ‘Ze is hier nog een nachtje geweest’ (video) Je kunt het liefdesavontuur van Dennis Schouten in de First Dates-special terugkijken bij Gids.tv. Dennis Schouten heeft helaas niet de ware liefde gevonden in het programma First Dates voor BN’ers, dat op Valentijnsdag werd uitgezonden. Maar de presentator doet nu wel een boekje open over wat er na de uitzending is gebeurd. Lees verder onder de video. Dennis vertelt over avontuurtje van ‘5 à 6 minuten’Zijn date Romee was namelijk niet blij met Dennis, aangezien ze vond dat hij het alleen maar voor de aandacht deed, terwijl zij op zoek was naar ware liefde. Dennis voelde zich schuldig en appte haar na de uitzending, zo vertelt hij in zijn rubriek Roddelpraat. “Toen is ze hier nog een keer een nachtje geweest”, aldus Dennis. “Het is nu al een maandje ofzo geleden, ik denk dat het 5 à 6 minuten is geweest.” Bekijk het verhaal van Dennis Schouten over First Dates in de video van Roddelpraat hierboven, na ongeveer 7 minuten. Dennis Schouten over deelname First Dates: 'Uit de comfort zone' Bekijk deze video » Kijken: Hierom doet Dennis Schouten mee aan First Dates VIPS (video) Bekijk deze video »
TV :
Dennis Schouten over First Dates: ‘Ze is hier nog een nachtje geweest’ (video)

Dennis vertelt over avontuurtje van ‘5 à 6 minuten’
Zijn date Romee was namelijk niet blij met Dennis, aangezien ze vond dat hij het alleen maar voor de aandacht deed, terwijl zij op zoek was naar ware liefde. Dennis voelde zich schuldig en appte haar na de uitzending, zo vertelt hij in zijn rubriek Roddelpraat. “Toen is ze hier nog een keer een nachtje geweest”, aldus Dennis. “Het is nu al een maandje ofzo geleden, ik denk dat het 5 à 6 minuten is geweest.”

Bekijk het verhaal van Dennis Schouten over First Dates in de video van Roddelpraat hierboven, na ongeveer 7 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dennis Schouten over First Dates: ‘Ze is hier nog een nachtje geweest’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier