Marble Mania: Frank overtroeft Wietze met oefenen: ‘Wat een klootzak!’

Marble Mania: Frank overtroeft Wietze met oefenen: ‘Wat een klootzak!’

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Marble Mania. Deze keer nemen de radio-dj’s Wietze de Jager, Frank Dane en Sander Lantinga het tegen elkaar op, en uit een video blijkt dat zij de knikkerwedstrijd zeer serieus nemen.

Lees verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: Frank overtroeft Wietze met oefenen: ‘Wat een klootzak!’ Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Marble Mania. Deze keer nemen de radio-dj’s Wietze de Jager, Frank Dane en Sander Lantinga het tegen elkaar op, en uit een video blijkt dat zij de knikkerwedstrijd zeer serieus nemen. Lees verder onder de video. Wietze en Frank oefenen voor knikkerwedstrijdHet belooft een bloedfanatieke strijd te worden tussen in ieder geval Wietze en Frank. Wietze is aan het oefenen met knikkers in een sjoelbak. Dan komt Frank langs en met een nonchalante knikkerslag laat hij zien wat hij in huis heeft. “Wat een klootzak!”, aldus de reactie van Wietze. Bekijk de beelden van de voorbereidingen op Marble Mania hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hans Kraay Jr. blikt in VI terug op Marble Mania: "Niet met geel jasje gegooid!" Bekijk deze video » Donderdag in Marble Mania: Radio-dj's Wietze de Jager, Frank Dane en Sander Lantinga Bekijk deze video »

Wietze en Frank oefenen voor knikkerwedstrijd
Het belooft een bloedfanatieke strijd te worden tussen in ieder geval Wietze en Frank. Wietze is aan het oefenen met knikkers in een sjoelbak. Dan komt Frank langs en met een nonchalante knikkerslag laat hij zien wat hij in huis heeft. “Wat een klootzak!”, aldus de reactie van Wietze.

Bekijk de beelden van de voorbereidingen op Marble Mania hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Frank overtroeft Wietze met oefenen: ‘Wat een klootzak!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier