Temptation Island: verleidster Tahira vertelt Marco dat ze van hem houdt

Temptation Island: verleidster Tahira vertelt Marco dat ze van hem houdt

Vandaag is de allerlaatste aflevering van Temptation Island te zien op Videoland en dat wordt weer smullen. Eerdere fragmenten lieten namelijk al zien dat het toch nog fout zou zijn gegaan tussen Marco en Denise.

Grote fout begaan
Zo zou Marco zijn grootste temptation Tahira toch nog opgezocht hebben in Nederland, zelfs nadat hij Denise al ten huwelijk had gevraagd in Italië. In het afscheid tussen Marco en Tahira vertelt ze hem dat ze van hem houdt, waardoor Marco een traan laat. Spanning, sensatie en drama gegarandeerd!

<em>Temptation Island</em>: verleidster Tahira vertelt Marco dat ze van hem houdt Vandaag is de allerlaatste aflevering van Temptation Island te zien op Videoland en dat wordt weer smullen. Eerdere fragmenten lieten namelijk al zien dat het toch nog fout zou zijn gegaan tussen Marco en Denise. Grote fout begaanZo zou Marco zijn grootste temptation Tahira toch nog opgezocht hebben in Nederland, zelfs nadat hij Denise al ten huwelijk had gevraagd in Italië. In het afscheid tussen Marco en Tahira vertelt ze hem dat ze van hem houdt, waardoor Marco een traan laat. Spanning, sensatie en drama gegarandeerd! Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag bij Videoland te zien. Bekijk ook Temptation Love Therapy: Greg over Liyah: ''Ik kan haar geen liefde geven met een gebroken hart'' Bekijk deze video » Temptation Island: Love or Leave: sprookje van Marco en Denise spat uiteen Bekijk deze video »

Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag bij Videoland te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: verleidster Tahira vertelt Marco dat ze van hem houdt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier