Big Brother: Liese heeft moeite met kraken van code in puzzelopdracht

Big Brother: Liese heeft moeite met kraken van code in puzzelopdracht

Het leek er in Big Brother tijdens de weekopdracht even op alsof de bewoners in een escaperoom waren beland. De teamleiders moeten een code kraken en bij Liese verloopt dit niet helemaal zoals ze wil. Daarna moet er volop worden gepuzzeld.

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Liese heeft moeite met kraken van code in puzzelopdracht Het leek er in Big Brother tijdens de weekopdracht even op alsof de bewoners in een escaperoom waren beland. De teamleiders moeten een code kraken en bij Liese verloopt dit niet helemaal zoals ze wil. Daarna moet er volop worden gepuzzeld. Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: bewoners overladen elkaar met complimenten in de douche Bekijk deze video » Big Brother: dansende Jill verstoort gezellige date van Naomi en Mike Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Liese heeft moeite met kraken van code in puzzelopdracht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV