Marble Mania: Spanning op de heelal-knikkerbaan voor Wietze de Jager, Frank Dane & Sander Lantinga

Marble Mania: Spanning op de heelal-knikkerbaan voor Wietze de Jager, Frank Dane & Sander Lantinga

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van de knikkerspelshow Marble Mania. Dit keer gaan radio-dj's Wietze de Jager, Frank Dane en Sander Lantinga de strijd met elkaar aan op de knikkerbanen. Zie hieronder een fragment van de heelal-baan.

Lees verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: Spanning op de heelal-knikkerbaan voor <em>Wietze de Jager, Frank Dane</em> &amp; <em>Sander Lantinga</em> Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van de knikkerspelshow Marble Mania. Dit keer gaan radio-dj's Wietze de Jager, Frank Dane en Sander Lantinga de strijd met elkaar aan op de knikkerbanen. Zie hieronder een fragment van de heelal-baan. Lees verder onder de video. Bekijk hierboven een Marble Mania-fragment van vanavond (18 februari). Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Donderdag in Marble Mania: Radio-dj's Wietze de Jager, Frank Dane en Sander Lantinga Bekijk deze video » Marble Mania: Frank overtroeft Wietze met oefenen: ‘Wat een klootzak!’ Bekijk deze video » Video: Frank Dane kan na Marble Mania-deelname niet meer over straat Bekijk deze video »

Bekijk hierboven een Marble Mania-fragment van vanavond (18 februari).

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Spanning op de heelal-knikkerbaan voor Wietze de Jager, Frank Dane & Sander Lantinga of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier