Marble Mania met radio-dj's gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Marble Mania met radio-dj's gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Marble Mania met radio-dj's gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Marble Mania: Frank overtroeft Wietze met oefenen: ‘Wat een klootzak!’ Bekijk deze video » Marble Mania: Radio 538-collega's over jungle-baan: ''Het is net alsof ik tussen je tenen kijk Frank!'' Bekijk deze video » Marble Mania: Radio 538 DJ Frank buiten zinnen door overwinning: ''Ja!! Wederom!'' Bekijk deze video » Marble Mania: Radio 538 DJ's kijken vol spanning naar laatste ronde op indrukwekkende ruimtebaan Bekijk deze video » In deze aflevering van Marble Mania spelen radio-dj's Frank Dane, Sander Lantinga en Wietze de Jager tegen elkaar in de spannende knikkerwedstrijd, die elke donderdag om 20:30 uur te zien is op SBS6. BehendigheidElke ronde in Marble Mania begint met een behendigheidsspel. De winnaar verdient drie knikkers voor de geluksbaan die erop volgt. De nummers twee en drie krijgen er twee en één. GeluksbanenMet de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale. FinaleIn die slotronde komen in totaal 6000 knikkers naar beneden en worden de prijzen verdeeld. De kandidaten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Jack van Gelder geeft het commentaar bij de knikkerraces. Marble Mania: Hans is er al eerder uitgeknikkerd: ‘Heeft veel alimentatie gekost’ Bekijk deze video » Marble Mania: Hans Kraay jr. kijkt vol spanning naar Lunapark (video) Bekijk deze video » Marble Mania: Toine van Peperstraten verliest op het laatste moment: ''Niet huilen hè Toine'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Marble Mania
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Marble Mania spelen radio-dj's Frank Dane, Sander Lantinga en Wietze de Jager tegen elkaar in de spannende knikkerwedstrijd, die elke donderdag om 20:30 uur te zien is op SBS6.

Behendigheid
Elke ronde in Marble Mania begint met een behendigheidsspel. De winnaar verdient drie knikkers voor de geluksbaan die erop volgt. De nummers twee en drie krijgen er twee en één.

Geluksbanen
Met de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale.

Finale
In die slotronde komen in totaal 6000 knikkers naar beneden en worden de prijzen verdeeld. De kandidaten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Jack van Gelder geeft het commentaar bij de knikkerraces.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Marble Mania

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier