Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?: Sophie over bespiedende buurvrouw in Amsterdam-Noord

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?: Sophie over bespiedende buurvrouw in Amsterdam-Noord

Vanavond, donderdag 18 januari, gaat Viktor Brand langs bij Sophie uit Amsterdam-Noord. In Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? spreekt hij de betrokkenen nogmaals om uit te zoeken of het vonnis van de tv-rechter is uitgevoerd...

<em>Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?</em>: <em>Sophie</em> over bespiedende <em>buurvrouw</em> in <em>Amsterdam-Noord</em> Vanavond, donderdag 18 januari, gaat Viktor Brand langs bij Sophie uit Amsterdam-Noord. In Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? spreekt hij de betrokkenen nogmaals om uit te zoeken of het vonnis van de tv-rechter is uitgevoerd... Gluren bij de burenVanavond gaat het over de eerdere aflevering waarin Sophie woedend was op haar buurvrouw, want ze zou haar 24/7 in de gaten houden. Sophie is het spuugzat. Hoe is het nu met Sophie en haar buurvrouw? Bekijk het Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?-fragment met Sophie hierboven. Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?: Beruchte Piet met hakmes Bekijk deze video » Michiel Vos bij Jinek: zo gaat het met Nancy Pelosi na de Capitool-bestorming (video) Bekijk deze video »

Gluren bij de buren
Vanavond gaat het over de eerdere aflevering waarin Sophie woedend was op haar buurvrouw, want ze zou haar 24/7 in de gaten houden. Sophie is het spuugzat. Hoe is het nu met Sophie en haar buurvrouw?

Bekijk het Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?-fragment met Sophie hierboven.

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?: Sophie over bespiedende buurvrouw in Amsterdam-Noord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV