De strijd om het Binnenhof over Pim Fortuyn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De strijd om het Binnenhof over Pim Fortuyn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De strijd om het Binnenhof over Pim Fortuyn gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van De strijd om het Binnenhof duikt Wouke van Scherrenburg in het leven van Pim Fortuyn, die politiek Nederland begin deze eeuw op zijn grondvesten doet schudden. IcoonFortuyns kritiek op de multiculturele samenleving en zijn onnavolgbare wijze van debatteren maken hem een icoon. Als hij wordt vermoord, staat Nederland in vuur en vlam. Wat is zijn erfenis? RevolteWouke van Scherrenburg, die de Fortuyn-revolte zelf ook van nabij meemaakte, vraagt het aan onder anderen Marco Pastors en Ad Melkert. Op1 gemist? Wouke van Scherrenburg praat over 'De strijd om het Binnenhof' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van De strijd om het Binnenhof duikt Wouke van Scherrenburg in het leven van Pim Fortuyn, die politiek Nederland begin deze eeuw op zijn grondvesten doet schudden.

Icoon
Fortuyns kritiek op de multiculturele samenleving en zijn onnavolgbare wijze van debatteren maken hem een icoon. Als hij wordt vermoord, staat Nederland in vuur en vlam. Wat is zijn erfenis?

Revolte
Wouke van Scherrenburg, die de Fortuyn-revolte zelf ook van nabij meemaakte, vraagt het aan onder anderen Marco Pastors en Ad Melkert.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Strijd om het Binnenhof

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De strijd om het Binnenhof over Pim Fortuyn gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier