Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Saskia Belleman in Op1 over uitspraak avondklok: "Die week komt de staat niet slecht uit" Bekijk deze video » Saskia Belleman in Op1 over avondklok: "Overheid dacht dat dit wel geaccepteerd zou worden" Bekijk deze video » Op1 gemist? Diederik Ebbinge over verkiezingsquiz Kiespijn Bekijk deze video » Op1 gemist? Giftige cobra spuugt in Jory's ogen in Thailand Bekijk deze video » Op1 gemist? Pia Douwes en Frits Sissing blikken vooruit op Op Zoek Naar Maria Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Saskia Belleman over het Hoger Beroep in de zaak van Viruswaarheid tegen de StaatDe avondklok blijft nog even van kracht. Vandaag werd het hoger beroep in de zaak van Viruswaarheid tegen de Staat inhoudelijk behandeld, maar na het horen van argumenten van de beide partijen zegt het Hof meer tijd nodig te hebben om tot een uitspraak te komen. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was bij het hoger beroep aanwezig en vertelt vanavond bij Op1 hoe het eraan toe ging. Frits Sissing en Pia Douwes over het programma ‘Op zoek naar Maria’In het nieuwe programma ‘Op zoek naar Maria’ gaan presentator Frits Sissings en juryvoorzitter Pia Douwes op zoek naar – je raadt het al – de perfecte Maria. Zeven zondagen achter elkaar zullen tien talentvolle musicalartiesten met elkaar strijden om de felbegeerde hoofdrol in de wereldberoemde musical The Sound of Music. Vanavond vertellen Sissing en Douwes over de zoektocht bij Op1. Diederik Ebbinge, Rutger Castricum en Hanneke Groenteman over de verkiezingsquiz ‘Kiespijn’In de nieuwe verkiezingsquiz ‘Kiespijn’ neemt presentator Diederik Ebbinge de kijker mee door het Nederlandse politieke landschap. In de quiz probeert hij samen met teamcaptains Hanneke Groenteman en Rutger Castricum de zwevende kiezers duidelijkheid te bieden binnen de stortvloed aan informatie die iedere vier jaar op hen afkomt. Maar of dat ook gaat lukken is nog zeer de vraag. Vanavond schuiven ze aan bij Op1. Jory van Thiel en Roel Wouters over hun bijzondere onderzoek naar spugende cobra’sDe studenten Jory van Thiel en Roel Wouters maakten in de wetenschap een debuut waar menig rockster van droomt. Hun onderzoek naar spugende cobra’s is zo baanbrekend dat het prestigieuze tijdschrift Science er de hele voorpagina aan wijdt. En dat allemaal doordat Jory als 19-jarige student in zijn gezicht werd gespuugd door een cobra. Vanavond bij Op1 vertellen deze Freek Vonks in de dop hoe zij te werk gingen en waarom wij dit allemaal moeten weten.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Saskia Belleman over het Hoger Beroep in de zaak van Viruswaarheid tegen de Staat
De avondklok blijft nog even van kracht. Vandaag werd het hoger beroep in de zaak van Viruswaarheid tegen de Staat inhoudelijk behandeld, maar na het horen van argumenten van de beide partijen zegt het Hof meer tijd nodig te hebben om tot een uitspraak te komen. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was bij het hoger beroep aanwezig en vertelt vanavond bij Op1 hoe het eraan toe ging.

Frits Sissing en Pia Douwes over het programma ‘Op zoek naar Maria’
In het nieuwe programma ‘Op zoek naar Maria’ gaan presentator Frits Sissings en juryvoorzitter Pia Douwes op zoek naar – je raadt het al – de perfecte Maria. Zeven zondagen achter elkaar zullen tien talentvolle musicalartiesten met elkaar strijden om de felbegeerde hoofdrol in de wereldberoemde musical The Sound of Music. Vanavond vertellen Sissing en Douwes over de zoektocht bij Op1.

Diederik Ebbinge, Rutger Castricum en Hanneke Groenteman over de verkiezingsquiz ‘Kiespijn’
In de nieuwe verkiezingsquiz ‘Kiespijn’ neemt presentator Diederik Ebbinge de kijker mee door het Nederlandse politieke landschap. In de quiz probeert hij samen met teamcaptains Hanneke Groenteman en Rutger Castricum de zwevende kiezers duidelijkheid te bieden binnen de stortvloed aan informatie die iedere vier jaar op hen afkomt. Maar of dat ook gaat lukken is nog zeer de vraag. Vanavond schuiven ze aan bij Op1.

Jory van Thiel en Roel Wouters over hun bijzondere onderzoek naar spugende cobra’s
De studenten Jory van Thiel en Roel Wouters maakten in de wetenschap een debuut waar menig rockster van droomt. Hun onderzoek naar spugende cobra’s is zo baanbrekend dat het prestigieuze tijdschrift Science er de hele voorpagina aan wijdt. En dat allemaal doordat Jory als 19-jarige student in zijn gezicht werd gespuugd door een cobra. Vanavond bij Op1 vertellen deze Freek Vonks in de dop hoe zij te werk gingen en waarom wij dit allemaal moeten weten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier