Video: Wopke Hoekstra schaatst met Sven Kramer, veel boze reacties

Video: Wopke Hoekstra schaatst met Sven Kramer, veel boze reacties

UPDATE: Hoekstra maakt excuses voor schaatsritje met Kramer

Een onschuldig campagne-uitje van Wopke Hoekstra lijkt op een grote rel uit te lopen. De CDA-lijsttrekker bond donderdag in Thialf Heerenveen de schaatsen onder met niemand minder dan Sven Kramer en dat komt hem op nogal wat kritiek te staan. Binnen sporten is namelijk sinds december verboden dus waarom zou voor Hoekstra een uitzondering gelden, vragen velen zich af.

Bekijk de video van een schaatsende Hoekstra en Kramer, van de Leeuwarder Courant, hieronder. Daar weer onder vind je een greep uit de reacties op Twitter en de foto die Hoekstra zelf plaatste.

Video: <em>Wopke Hoekstra</em> schaatst met Sven Kramer, veel boze reacties UPDATE: Hoekstra maakt excuses voor schaatsritje met Kramer Een onschuldig campagne-uitje van Wopke Hoekstra lijkt op een grote rel uit te lopen. De CDA-lijsttrekker bond donderdag in Thialf Heerenveen de schaatsen onder met niemand minder dan Sven Kramer en dat komt hem op nogal wat kritiek te staan. Binnen sporten is namelijk sinds december verboden dus waarom zou voor Hoekstra een uitzondering gelden, vragen velen zich af. Bekijk de video van een schaatsende Hoekstra en Kramer, van de Leeuwarder Courant, hieronder. Daar weer onder vind je een greep uit de reacties op Twitter en de foto die Hoekstra zelf plaatste.
Nieuws :
Video: Wopke Hoekstra schaatst met Sven Kramer, veel boze reacties
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Wopke Hoekstra schaatst met Sven Kramer, veel boze reacties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier