Livestream: hoger beroep afschaffen avondklok

Livestream: hoger beroep afschaffen avondklok

Op dit moment vind het het hoger beroep in het kort geding over het afschaffen van de avondklok plaats. Nadat Viruswaarheid eerder deze week de zaak won ging liet het kabinet direct weten dat besluit aan te gaan vechten.

Virus wordt niet ontkend
Jeroen Pols, juridisch adviseur van Viruswaarheid, laat vrijdagochtend nogmaals weten dat ze het bestaan van het virus niet ontkennen. "Maar het bestrijden van ziektes mag geen excuus zijn voor het ongebreideld beperken van vrijheid."

Volg het hoger beroep hieronder LIVE

<em>Livestream</em>: hoger beroep afschaffen avondklok Op dit moment vind het het hoger beroep in het kort geding over het afschaffen van de avondklok plaats. Nadat Viruswaarheid eerder deze week de zaak won ging liet het kabinet direct weten dat besluit aan te gaan vechten. Virus wordt niet ontkendJeroen Pols, juridisch adviseur van Viruswaarheid, laat vrijdagochtend nogmaals weten dat ze het bestaan van het virus niet ontkennen. "Maar het bestrijden van ziektes mag geen excuus zijn voor het ongebreideld beperken van vrijheid." Volg het hoger beroep hieronder LIVE Bekijk ook Mark Rutte over avondklok-commotie: "Geen paniek" (video) Bekijk deze video »
LIVE: Hoger beroep afschaffen avondklok

Bekijk hier vanaf 10.00 uur live het hoger beroep over het afschaffen van de avondklok.

Posted by NU.nl on Friday, February 19, 2021
Live :
Livestream: hoger beroep afschaffen avondklok


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream: hoger beroep afschaffen avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier