Sylvana Simons: "Zwartheid kun je niet van je afschudden" (video)

Sylvana Simons: "Zwartheid kun je niet van je afschudden" (video)

Sylvana Simons is hard bezig om wat aandacht te genereren voor haar politieke partij BIJ1, in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Deze week was ze te gast bij Muambi en wat opviel was dat het, zoals zo vaak tijdens gesprekken met Simons, direct over kleur en afkomst ging: "Ben je een echte afro of ben je een bounty, wit van binnen en afro van buiten?", luidde de eerste vraag van de presentator.

'Zwartheid kun je niet van je afschudden'
Daar had Simons uiteraard wel een antwoord op: "Ik ben vroeger zeker vaak bounty genoemd. Inmiddels ben ik in de overtuiging dat zoiets als een bounty niet echt bestaat. Ik denk dat je je zwartheid niet van je af kan of zou moeten willen schudden." Bekijk het hele interview hieronder.

<em>Sylvana Simons</em>: &quot;Zwartheid kun je niet van je afschudden&quot; (video) Sylvana Simons is hard bezig om wat aandacht te genereren voor haar politieke partij BIJ1, in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Deze week was ze te gast bij Muambi en wat opviel was dat het, zoals zo vaak tijdens gesprekken met Simons, direct over kleur en afkomst ging: "Ben je een echte afro of ben je een bounty, wit van binnen en afro van buiten?", luidde de eerste vraag van de presentator. 'Zwartheid kun je niet van je afschudden'Daar had Simons uiteraard wel een antwoord op: "Ik ben vroeger zeker vaak bounty genoemd. Inmiddels ben ik in de overtuiging dat zoiets als een bounty niet echt bestaat. Ik denk dat je je zwartheid niet van je af kan of zou moeten willen schudden." Bekijk het hele interview hieronder. Bekijk ook Sylvana Simons in Waar is de Mol?: "Ideale man ben ik nog niet tegengekomen" Bekijk deze video »
TV :
Sylvana Simons: "Zwartheid kun je niet van je afschudden" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sylvana Simons: "Zwartheid kun je niet van je afschudden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier