Tamara van Ark over schaats-blunder Wopke Hoekstra: ‘Een beetje dom’ (video)

Tamara van Ark over schaats-blunder Wopke Hoekstra: ‘Een beetje dom’ (video)

Bekijk hier de schaatsvideo van Wopke Hoekstra die voor veel ophef zorgt.

Wopke Hoekstra heeft voor nogal wat ophef gezorgd met een schaatsvideo. Hij was op werkbezoek in het Thialf stadion en bond even de schaatsen onder om met Sven Kramer het ijs op te gaan. Velen kunnen het niet verkroppen dat de CDA-lijsttrekker binnen sport, terwijl dat momenteel verboden is in verband met het coronavirus. Andere politici reageren nu op de schaatsende Hoekstra, die zijn excuses al heeft aangeboden. Zo noemt minister Tamara van Ark (VVD) zijn actie ‘een beetje dom’.

Bekijk de reacties van Wopke Hoekstra en een aantal collega’s op het schaatsavontuur in de Telegraaf-video hieronder.

Tamara van Ark over schaats-blunder <em>Wopke Hoekstra</em>: ‘Een beetje dom’ (video) Bekijk hier de schaatsvideo van Wopke Hoekstra die voor veel ophef zorgt. Wopke Hoekstra heeft voor nogal wat ophef gezorgd met een schaatsvideo. Hij was op werkbezoek in het Thialf stadion en bond even de schaatsen onder om met Sven Kramer het ijs op te gaan. Velen kunnen het niet verkroppen dat de CDA-lijsttrekker binnen sport, terwijl dat momenteel verboden is in verband met het coronavirus. Andere politici reageren nu op de schaatsende Hoekstra, die zijn excuses al heeft aangeboden. Zo noemt minister Tamara van Ark (VVD) zijn actie ‘een beetje dom’. Bekijk de reacties van Wopke Hoekstra en een aantal collega’s op het schaatsavontuur in de Telegraaf-video hieronder. Video: Wopke Hoekstra schaatst met Sven Kramer, veel boze reacties Bekijk deze video » Video: Wopke Hoekstra reageert op schaatsfilmpje met Sven Kramer Bekijk deze video »
Politiek :
Tamara van Ark over schaats-blunder Wopke Hoekstra: ‘Een beetje dom’ (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tamara van Ark over schaats-blunder Wopke Hoekstra: ‘Een beetje dom’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier