Kijk LIVE: debat in Eerste Kamer over de avondklok (19 februari)

Kijk LIVE: debat in Eerste Kamer over de avondklok (19 februari)

Kijk LIVE: debat in Eerste Kamer over de <em>avondklok</em> (19 februari) Het debat in de Eerste Kamer over de avondklok kun je vrijdag 19 februari volgen in de LIVESTREAM hierboven. Donderdag werd in de Tweede Kamer al uitgebreid gedebatteerd over de avondklok. Maar vrijdag was het de beurt aan de Eerste Kamer om te discussieren over de maatregel van de avondklok die juridisch niet voldoende was onderbouwd volgens de rechter. Momenteel mag niemand in Nederland na 21.00 uur naar buiten zonder geldige reden, om zo contacten tussen mensen verder te beperken en het aantal coronabesmettingen laag te houden. Het is nu de grote vraag of een nieuwe wet rond de avondklok juridisch wel voldoende wordt ondersteund. In de video van NU.nl hierboven kun je LIVE kijken naar het coronadebat van vrijdag 19 februari in de Eerste Kamer over de avondklok. Mark Rutte over avondklok-commotie: "Geen paniek" (video) Bekijk deze video » Livestream: hoger beroep afschaffen avondklok Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat in Eerste Kamer over de avondklok (19 februari)

Het debat in de Eerste Kamer over de avondklok kun je vrijdag 19 februari volgen in de LIVESTREAM hierboven.

Donderdag werd in de Tweede Kamer al uitgebreid gedebatteerd over de avondklok. Maar vrijdag was het de beurt aan de Eerste Kamer om te discussieren over de maatregel van de avondklok die juridisch niet voldoende was onderbouwd volgens de rechter. Momenteel mag niemand in Nederland na 21.00 uur naar buiten zonder geldige reden, om zo contacten tussen mensen verder te beperken en het aantal coronabesmettingen laag te houden. Het is nu de grote vraag of een nieuwe wet rond de avondklok juridisch wel voldoende wordt ondersteund.

In de video van NU.nl hierboven kun je LIVE kijken naar het coronadebat van vrijdag 19 februari in de Eerste Kamer over de avondklok.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat in Eerste Kamer over de avondklok (19 februari) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier