Muziekstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Muziekstad trekt Eva Koreman door het land, op zoek naar de beste muziek. Elke zaterdag staat één stad centraal, waar drie artiesten of bands hun lokale scene in kaart brengen. VormendDe artiesten leiden Eva rond langs de plekken waar ze hun muziek schrijven, de locaties die vormend zijn geweest en hen inspireren. Ze geven een intiem kijkje in de keuken, en de artiesten treden op in het lokale poppodium. UndergroundIn Muziekstad wordt niet gefocust op de namen die al in elke talkshow aanschuiven, maar juist ook op de spannende underground en de artiesten van de toekomst. RotterdamIn de eerste aflevering zoekt Eva aanstormend hiphop-talent Raw Roets, zangeres/songschrijver Naaz en popster-in-wording Froukje op. Talkshow M gemist? ''Door corona kunnen beginnende artiesten minder groeien'' (video) Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Bekijk deze heerlijke mix van muziektoppers (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Muziekstad trekt Eva Koreman door het land, op zoek naar de beste muziek. Elke zaterdag staat één stad centraal, waar drie artiesten of bands hun lokale scene in kaart brengen.

Vormend
De artiesten leiden Eva rond langs de plekken waar ze hun muziek schrijven, de locaties die vormend zijn geweest en hen inspireren. Ze geven een intiem kijkje in de keuken, en de artiesten treden op in het lokale poppodium.

Underground
In Muziekstad wordt niet gefocust op de namen die al in elke talkshow aanschuiven, maar juist ook op de spannende underground en de artiesten van de toekomst.

Rotterdam
In de eerste aflevering zoekt Eva aanstormend hiphop-talent Raw Roets, zangeres/songschrijver Naaz en popster-in-wording Froukje op.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Muziekstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier