Zien: Wetenschappers ontdekken miljoen jaar oud DNA in mammoettanden

Zien: Wetenschappers ontdekken miljoen jaar oud DNA in mammoettanden

Het is wetenshappers gelukt om DNA van een miljoen jaar oud uit een fossiel te halen. Een paar jaar geleden werden in het noorden van Rusland enorme mammoettanden gevonden, deze week werd bekend dat het DNA tussen de 700.000 jaar en 1,2 miljoen jaar oud is. Nog nooit lukte het om zo oud DNA uit een fossiel te halen.

Zien: Wetenschappers ontdekken <em>miljoen</em> jaar oud DNA in <em>mammoettanden</em> Het is wetenshappers gelukt om DNA van een miljoen jaar oud uit een fossiel te halen. Een paar jaar geleden werden in het noorden van Rusland enorme mammoettanden gevonden, deze week werd bekend dat het DNA tussen de 700.000 jaar en 1,2 miljoen jaar oud is. Nog nooit lukte het om zo oud DNA uit een fossiel te halen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook NOS Jeugdjournaal: Russische visser vindt 10.000 jaar oud skelet van mammoet Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Wetenschappers ontdekken miljoen jaar oud DNA in mammoettanden

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wetenschappers ontdekken miljoen jaar oud DNA in mammoettanden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier