Zondag de eerste Splntr! met humor, muziek en taboes: bekijk de trailer

Zondag de eerste Splntr! met humor, muziek en taboes: bekijk de trailer

Zondag kun je voor het eerst kijken naar de gloednieuwe talkshow Splntr! Presentator Splinter Chabot, die momenteel te zien is in Wie Is De Mol?, belooft muziek, dat er wordt gelachen en hij neemt de tijd om te praten over onder meer passies en drijfveren.

Lees verder onder de video.

Zondag de eerste <em>Splntr!</em> met humor, muziek en taboes: bekijk de trailer Zondag kun je voor het eerst kijken naar de gloednieuwe talkshow Splntr! Presentator Splinter Chabot, die momenteel te zien is in Wie Is De Mol?, belooft muziek, dat er wordt gelachen en hij neemt de tijd om te praten over onder meer passies en drijfveren. Lees verder onder de video. Splinter noemt zijn show ‘een shotje inspiratie voor het slapengaan’. En hij verwelkomt in de eerste aflevering de volgende gasten: Actrice Joy Delima die taboedoorbrekende sekscolumns schrijft. Zangeres Froukje die het afgelopen jaar is doorgebroken. Levi Rigters, die de prins van het kickboksen wordt genoemd. Bekijk in de video hierboven de trailer voor de eerste aflevering van Splntr! De nieuwe talkshow Splntr! is vanaf zondag 21 februari wekelijks rond 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv. Dit is kandidaat Splinter Chabot in Wie is de Mol? 2021 Bekijk deze video » Zien: nieuwe talkshow SPLNTR! met Splinter Chabot vanaf zondag te zien Bekijk deze video »

Splinter noemt zijn show ‘een shotje inspiratie voor het slapengaan’. En hij verwelkomt in de eerste aflevering de volgende gasten:

  • Actrice Joy Delima die taboedoorbrekende sekscolumns schrijft.
  • Zangeres Froukje die het afgelopen jaar is doorgebroken.
  • Levi Rigters, die de prins van het kickboksen wordt genoemd.

Bekijk in de video hierboven de trailer voor de eerste aflevering van Splntr!

De nieuwe talkshow Splntr! is vanaf zondag 21 februari wekelijks rond 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag de eerste Splntr! met humor, muziek en taboes: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier