Thierry Baudet: ‘Ik denk dat wij de verkiezingen gaan winnen’ (video)

Thierry Baudet: ‘Ik denk dat wij de verkiezingen gaan winnen’ (video)

Bekijk hier hoe Thierry Baudet wegloopt bij een ‘walgelijk’ interview van Emma Wortelboer.

Thierry Baudet kan volgens de peilingen op ongeveer drie zetels rekenen. Maar daar denkt de Forum Voor Democratie-leider zelf heel anders over.

Lees verder onder de video.

<em>Thierry Baudet</em>: ‘Ik denk dat wij de verkiezingen gaan winnen’ (video) Bekijk hier hoe Thierry Baudet wegloopt bij een ‘walgelijk’ interview van Emma Wortelboer. Thierry Baudet kan volgens de peilingen op ongeveer drie zetels rekenen. Maar daar denkt de Forum Voor Democratie-leider zelf heel anders over. Lees verder onder de video. Baudet denkt aan 20 zetelsBaudet denkt dat de peilingen totaal niet kloppen en rekent op veel meer zetels bij de aankomende verkiezingen. Hij gokt eerder op een aantal of 20. “Ik denk dat wij de verkiezingen gaan winnen”, aldus Baudet, die de afgelopen maanden met Forum Voor Democratie voor heel wat commotie zorgde. Bekijk het hele interview van Dennis Schouten met Thierry Baudet voor NieuwsNieuws hierboven. De Vooravond: Thierry Baudet loopt weg bij "walgelijk, irritant NPO-achtig interview" Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte en Thierry Baudet zingen de Wellerman Sea Shanty Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet: ‘Ik denk dat wij de verkiezingen gaan winnen’ (video)

Baudet denkt aan 20 zetels
Baudet denkt dat de peilingen totaal niet kloppen en rekent op veel meer zetels bij de aankomende verkiezingen. Hij gokt eerder op een aantal of 20. “Ik denk dat wij de verkiezingen gaan winnen”, aldus Baudet, die de afgelopen maanden met Forum Voor Democratie voor heel wat commotie zorgde.

Bekijk het hele interview van Dennis Schouten met Thierry Baudet voor NieuwsNieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet: ‘Ik denk dat wij de verkiezingen gaan winnen’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier