Zien: Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel scheiden

Zien: Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel scheiden

Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel scheiden. Het showbizz-koppel is zeven jaar getrouwd geweest en hebben samen vier kinderen. De koek is op voor het koppel en daarom het besluit om uit elkaar te gaan. Dat doen ze overigens zonder ruzie als we de pers moeten geloven.

Zien: <em>Kim Kardashian</em> en Kanye West gaan officieel <em>scheiden</em> Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel scheiden. Het showbizz-koppel is zeven jaar getrouwd geweest en hebben samen vier kinderen. De koek is op voor het koppel en daarom het besluit om uit elkaar te gaan. Dat doen ze overigens zonder ruzie als we de pers moeten geloven. RealityDe levens van de beroemdheden liggen al een tijdje op straat door de reality series van de familie Kardashian. Daarom wordt ook dit nieuws door de hele wereld opgepakt. Ze gaan volgens de pers niet met ruzie uit elkaar en hun kinderen blijven beide ouders zien. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook NOS Stories: Kanye West wil president van Verenigde Staten worden Bekijk deze video » Kanye West ziet toch af van Amerikaans presidentschap (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel scheiden

Reality
De levens van de beroemdheden liggen al een tijdje op straat door de reality series van de familie Kardashian. Daarom wordt ook dit nieuws door de hele wereld opgepakt. Ze gaan volgens de pers niet met ruzie uit elkaar en hun kinderen blijven beide ouders zien.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel scheiden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier