Tim Oliehoek over Love, Victor: "Prachtig dat dit soort series bestaan"

Tim Oliehoek over Love, Victor: "Prachtig dat dit soort series bestaan"

In 2018 werd de bijzondere film Love, Simon een regelrechte hit in de bioscopen en de thuisbioscopen. Logisch dus dat er een spin-off is gekomen in de vorm van Love, Victor. Deze serie verschijnt dinsdag op Disney+ onder het Star-label. Filmjournalist Tim Oliehoek vind het schitterend: "Prachtig dat dit soort series bestaan."

Bekijk hier het complete aanbod van Star op Disney+.

Tim Oliehoek over <em>Love, Victor</em>: &quot;Prachtig dat dit soort series bestaan&quot; In 2018 werd de bijzondere film Love, Simon een regelrechte hit in de bioscopen en de thuisbioscopen. Logisch dus dat er een spin-off is gekomen in de vorm van Love, Victor. Deze serie verschijnt dinsdag op Disney+ onder het Star-label. Filmjournalist Tim Oliehoek vind het schitterend: "Prachtig dat dit soort series bestaan." Bekijk hier het complete aanbod van Star op Disney+. Bekijk het volledige fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk hier waar je Love, Victor kunt streamen. Trailer Love, Simon Bekijk deze trailer » Zien: Disney's eerste trailer van Cruella met Emma Stone Bekijk deze video »
Serie :
Tim Oliehoek over Love, Victor: "Prachtig dat dit soort series bestaan"

Bekijk het volledige fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk hier waar je Love, Victor kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tim Oliehoek over Love, Victor: "Prachtig dat dit soort series bestaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV