De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: De wereld van de Chinezen

De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Wereld Van De Chinezen: Ruben Terlou spreekt vrouwen die uit China zijn geadopteerd Bekijk deze video » De Wereld Van De Chinezen: geadopteerde vrouw ‘ontiegelijk’ gepest in wit dorp Bekijk deze video » In de laatste aflevering van De wereld van de Chinezen zoekt Ruben Terlou uit hoe het zit met de Chinese aanwezigheid in Nederland. Wie zijn de Chinezen die zich in ons land hebben gevestigd? OndernemersfamilieIn Giethoorn woont een vindingrijke Chinese ondernemersfamilie die van alle markten thuis is. Aan de Universiteit van Groningen ontmoet Ruben een natuurkundestudent die op het punt staat terug te keren naar China. Geadopteerde kinderenIn Tilburg heeft een Brabantse ondernemer een logistiek imperium opgebouwd door zaken te doen met de Chinese staat. En Ruben spreekt geadopteerde kinderen die worstelen met hun identiteit. De Wereld Van De Chinezen: Hannah liet kinderen achter in China voor de liefde Bekijk deze video » De Wereld Van De Chinezen: Italianen boos om Chinese overname textielindustrie Bekijk deze video »
Uitzending :
De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van De wereld van de Chinezen zoekt Ruben Terlou uit hoe het zit met de Chinese aanwezigheid in Nederland. Wie zijn de Chinezen die zich in ons land hebben gevestigd?

Ondernemersfamilie
In Giethoorn woont een vindingrijke Chinese ondernemersfamilie die van alle markten thuis is. Aan de Universiteit van Groningen ontmoet Ruben een natuurkundestudent die op het punt staat terug te keren naar China.

Geadopteerde kinderen
In Tilburg heeft een Brabantse ondernemer een logistiek imperium opgebouwd door zaken te doen met de Chinese staat. En Ruben spreekt geadopteerde kinderen die worstelen met hun identiteit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De wereld van de Chinezen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier