Zien: André van Duin draagt emotioneel lied op aan overleden partner

Zien: André van Duin draagt emotioneel lied op aan overleden partner

Het optreden van André van Duin en Danny Vera wist maar liefst 1,5 miljoen Nederlanders te ontroeren gisteravond bij Matthijs Gaat Door.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>André van Duin</em> draagt emotioneel lied op aan overleden partner Het optreden van André van Duin en Danny Vera wist maar liefst 1,5 miljoen Nederlanders te ontroeren gisteravond bij Matthijs Gaat Door. Tekst gaat verder onder de video. Kort ziekbedDe cabaretier droeg Danny Vera's lied 'Voor Altijd' op aan zijn overleden partner Martin Elferink. Januari 2020 overleed hij na een kort ziekbed aan botkanker. LofNa afloop van het optreden reageerden veel bekende Nederlanders vol lof via sociale media. Zo zei Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws: ''We stonden net te kijken met de eindredacteur en tranen met tuiten! Het was prachtig.” En Patty Brard liet weten: “Ik moet er ook echt heel hard van huilen.” Bekijk ook Danny Vera in Dit Was Het Nieuws over vaccinaties: "Vaccineer alleen dikke mannen'' Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: wordt de maatschappij geregeerd door mannen? Bekijk deze video » Danny Vera in Dit Was Het Nieuws over banken: ''Allemaal tyfuslijers'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: André van Duin draagt emotioneel lied op aan overleden partner

Kort ziekbed
De cabaretier droeg Danny Vera's lied 'Voor Altijd' op aan zijn overleden partner Martin Elferink. Januari 2020 overleed hij na een kort ziekbed aan botkanker.

Lof
Na afloop van het optreden reageerden veel bekende Nederlanders vol lof via sociale media. Zo zei Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws: ''We stonden net te kijken met de eindredacteur en tranen met tuiten! Het was prachtig.” En Patty Brard liet weten: “Ik moet er ook echt heel hard van huilen.”


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: André van Duin draagt emotioneel lied op aan overleden partner of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier