Trailer: The Da Vinci Code zondag te zien bij Veronica

Trailer: The Da Vinci Code zondag te zien bij Veronica

Robert Langdon, gespeeld door Tom Hanks, is naar Parijs gekomen om een lezing te geven over religieuze symboliek. De politie kan zijn hulp goed gebruiken bij het oplossen van de moord. Tijdens de zoektocht komt hij een eeuwenoud geheim op het spoor. Wat is dat geheim precies? En wat heeft de katholieke kerk ermee te maken? Je ziet het in The Da Vinci Code.

Bekijk de trailer van The Da Vinci Code hieronder.

The Da Vinci Code is zondag 21 februari om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Da Vinci Code streamen via Videoland en Netflix.

Trailer: <em>The Da Vinci Code</em> zondag te zien bij <em>Veronica</em> Robert Langdon, gespeeld door Tom Hanks, is naar Parijs gekomen om een lezing te geven over religieuze symboliek. De politie kan zijn hulp goed gebruiken bij het oplossen van de moord. Tijdens de zoektocht komt hij een eeuwenoud geheim op het spoor. Wat is dat geheim precies? En wat heeft de katholieke kerk ermee te maken? Je ziet het in The Da Vinci Code. Bekijk de trailer van The Da Vinci Code hieronder. The Da Vinci Code is zondag 21 februari om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Da Vinci Code streamen via Videoland en Netflix. Bekijk ook Zondag de eerste Splntr! met humor, muziek en taboes: bekijk de trailer Bekijk deze video » Verborgen Verleden: Danny de Munk ontdekt link met Ciske de Rat Bekijk deze video »
Film :
Trailer: The Da Vinci Code zondag te zien bij Veronica

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV