VTWonen weer verliefd op je huis: Kees Tol is klaar voor een spetterende start (video)

VTWonen weer verliefd op je huis: Kees Tol is klaar voor een spetterende start (video)

Vanavond gaat een nieuw seizoen van VTWonen weer verliefd op je huis van start. Presentator Kees Tol zal samen met de woonstylisten Fietje Bruijn, Eva van de Ven, Frans Uyterlinde en Marianne Luning de uitdaging aangaan om een koppel weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. SBS6 deelt vast een video van de fotoshoot, waarin Kees Tol laat weten er helemaal klaar voor te zijn!

Bekijk hieronder de video van SBS6.

<em>VTWonen weer verliefd op je huis</em>: Kees Tol is klaar voor een spetterende start (video) Vanavond gaat een nieuw seizoen van VTWonen weer verliefd op je huis van start. Presentator Kees Tol zal samen met de woonstylisten Fietje Bruijn, Eva van de Ven, Frans Uyterlinde en Marianne Luning de uitdaging aangaan om een koppel weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. SBS6 deelt vast een video van de fotoshoot, waarin Kees Tol laat weten er helemaal klaar voor te zijn! Bekijk hieronder de video van SBS6. VTWonen weer verliefd op je huis is vanaf zondag 24 februari te zien om 19.30 uur bij SBS 6. Bekijk ook De Alleskunner: wie kan zo veel mogelijk spullen in een koffer stoppen? Bekijk deze video » IJsmeesters: Een Koud Kunstje: stress en lichte paniek bij kunstenaars door tijdsdruk Bekijk deze video » Rayen Panday met Fenomeen zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer Bekijk deze video »

VTWonen weer verliefd op je huis is vanaf zondag 24 februari te zien om 19.30 uur bij SBS 6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VTWonen weer verliefd op je huis: Kees Tol is klaar voor een spetterende start (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier