Geert Wilders botst met Rick Nieman: "Wilt u een antwoord? Laat mij dan uitspreken" (video)

Geert Wilders botst met Rick Nieman: "Wilt u een antwoord? Laat mij dan uitspreken" (video)

Na een vraag over Khadija Arib en Ahmed Aboutaleb, die volgens het verkiezingsprogramma van de PVV hun ambt zouden moeten neerleggen zolang ze een dubbel paspoort hebben, komt het tot een botsing tussen Rick Nieman en Geert Wilders. Die laatste: "Als u mij uit laat praten dan... Wilt u een antwoord? Dan helpt het als u mij in een paar zinnen laat uitspreken."

'Ga ik zelf over mijn antwoord?'
Nieman wil echter toch graag een kort antwoord en interrumpeert Wilders vervolgens opnieuw. "Ga ik zelf over mijn antwoord of wilt u het antwoord voor me geven?", reageert de PVV-voorman enigszins geïrriteerd. Bekijk het fragment van WNL op Zondag hieronder.

Geert Wilders botst met <em>Rick Nieman</em>: &quot;Wilt u een antwoord? Laat mij dan uitspreken&quot; (video) Na een vraag over Khadija Arib en Ahmed Aboutaleb, die volgens het verkiezingsprogramma van de PVV hun ambt zouden moeten neerleggen zolang ze een dubbel paspoort hebben, komt het tot een botsing tussen Rick Nieman en Geert Wilders. Die laatste: "Als u mij uit laat praten dan... Wilt u een antwoord? Dan helpt het als u mij in een paar zinnen laat uitspreken." 'Ga ik zelf over mijn antwoord?'Nieman wil echter toch graag een kort antwoord en interrumpeert Wilders vervolgens opnieuw. "Ga ik zelf over mijn antwoord of wilt u het antwoord voor me geven?", reageert de PVV-voorman enigszins geïrriteerd. Bekijk het fragment van WNL op Zondag hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Geert Wilders onthult waarom hij wonden in gezicht heeft Bekijk deze video »
TV :
Geert Wilders botst met Rick Nieman: "Wilt u een antwoord? Laat mij dan uitspreken" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders botst met Rick Nieman: "Wilt u een antwoord? Laat mij dan uitspreken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier