Buitenhof: "We moeten af van medische invalshoek in coronabeleid"

Buitenhof: "We moeten af van medische invalshoek in coronabeleid"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 21 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em>: &quot;We moeten af van medische invalshoek in coronabeleid&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 21 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Kees van den Bos pleit in Buitenhof voor meer aandacht voor andere invalshoeken als het gaat om het coronabeleid. De medische invalshoek is niet genoeg, volgens hem. Hij wijst op het wantrouwen in de samenleving dat kan leiden tot radicalisering. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof: "We moeten af van medische invalshoek in coronabeleid"

Kees van den Bos pleit in Buitenhof voor meer aandacht voor andere invalshoeken als het gaat om het coronabeleid. De medische invalshoek is niet genoeg, volgens hem. Hij wijst op het wantrouwen in de samenleving dat kan leiden tot radicalisering.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof: "We moeten af van medische invalshoek in coronabeleid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV