Video: Roddelpers zit achter nieuwe superster Regé-Jane Page (Bridgerton) aan

Video: Roddelpers zit achter nieuwe superster Regé-Jane Page (Bridgerton) aan

Lees ook onze recensie van Bridgerton seizoen 1.

Acteur Regé-Jane Page wist de afgelopen maanden flink wat harten van Netflix kijkers op hol slaan. De sexy Duke of Haistings in de enorm succesvolle serie Bridgerton was een gigantisch succes. Een geweldige boost voor de carrière van deze hunk en dat brengt een hoop kansen met zich mee.

Video: Roddelpers zit achter nieuwe superster <em>Regé-Jane Page</em> (Bridgerton) aan Lees ook onze recensie van Bridgerton seizoen 1. Acteur Regé-Jane Page wist de afgelopen maanden flink wat harten van Netflix kijkers op hol slaan. De sexy Duke of Haistings in de enorm succesvolle serie Bridgerton was een gigantisch succes. Een geweldige boost voor de carrière van deze hunk en dat brengt een hoop kansen met zich mee. Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven. Bridgerton: bekijk beelden achter de schermen van voorbereidingen voor bal Bekijk deze video » Jinek gemist? Marc-Marie Huijbregts lyrisch over Bridgerton met ‘prettige seks’ Bekijk deze video »
Serie :
Video: Roddelpers zit achter nieuwe superster Regé-Jane Page (Bridgerton) aan

Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Roddelpers zit achter nieuwe superster Regé-Jane Page (Bridgerton) aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier