Op zoek naar Maria: Sanne den Besten zingt musicalklassieker 'The Lady Is a Tramp'

Op zoek naar Maria: Sanne den Besten zingt musicalklassieker 'The Lady Is a Tramp'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria van 21 februari terugkijken op Gids.tv.

De musicalklassieker 'The Lady Is a Tramp' werd in 1937 geïntroduceerd in de musical Babes in Arms van Richard Rodgers en Lorenz Hart. Het is vervolgens door tientallen zangers en zangeressen opgenomen, van Ella Fitzgerald tot Frank Sinatra en van Shirley Bassey tot Lady Gaga. Zondag was het de eer aan Sanne den Besten.

<em>Op zoek naar Maria</em>: Sanne den Besten zingt musicalklassieker 'The Lady Is a Tramp' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria van 21 februari terugkijken op Gids.tv. De musicalklassieker 'The Lady Is a Tramp' werd in 1937 geïntroduceerd in de musical Babes in Arms van Richard Rodgers en Lorenz Hart. Het is vervolgens door tientallen zangers en zangeressen opgenomen, van Ella Fitzgerald tot Frank Sinatra en van Shirley Bassey tot Lady Gaga. Zondag was het de eer aan Sanne den Besten. Bekijk het fragment uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op zoek naar Maria: Sanne den Besten zingt musicalklassieker 'The Lady Is a Tramp'

Bekijk het fragment uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV