Anouk van Laake treedt in Op zoek naar Maria op met 'Popular' uit Wicked

Anouk van Laake treedt in Op zoek naar Maria op met 'Popular' uit Wicked

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria van 21 februari terugkijken op Gids.tv.

Wicked is uitgegroeid tot een echte musicalklassieker, met tal van herkenbare nummers. Eén van die krakers is 'Popular'. Dit lied werd in de eerste liveshow van Op zoek naar Maria ten gehore gebracht door Anouk van Laake.

Anouk van Laake treedt in <em>Op zoek naar Maria</em> op met 'Popular' uit <em>Wicked</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria van 21 februari terugkijken op Gids.tv. Wicked is uitgegroeid tot een echte musicalklassieker, met tal van herkenbare nummers. Eén van die krakers is 'Popular'. Dit lied werd in de eerste liveshow van Op zoek naar Maria ten gehore gebracht door Anouk van Laake. Bekijk het fragment uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Anouk van Laake treedt in Op zoek naar Maria op met 'Popular' uit Wicked

Bekijk het fragment uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anouk van Laake treedt in Op zoek naar Maria op met 'Popular' uit Wicked of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier