Joost Vullings in Op1 over verlenging avondklok: "Flinke discussie in kabinet"

Joost Vullings in Op1 over verlenging avondklok: "Flinke discussie in kabinet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Een flinke tegenvaller voor veel Nederlanders (en vooral voor Willem Engel): na 2 maart wordt de avondklok nog eens met drie weken verlengd. Het kabinet wil dit doen om op andere gebieden versoepelingen mogelijk te maken, zoals voor kappers en middelbare scholen. Joost Vullings vertelt bij Op1 vertelt dat die 'avondklok-verlenging' niet zonder slag of stoot ging: "Er is een flinke discussie geweest in het kabinet."

Joost Vullings in <em>Op1</em> over verlenging <em>avondklok</em>: &quot;Flinke discussie in kabinet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Een flinke tegenvaller voor veel Nederlanders (en vooral voor Willem Engel): na 2 maart wordt de avondklok nog eens met drie weken verlengd. Het kabinet wil dit doen om op andere gebieden versoepelingen mogelijk te maken, zoals voor kappers en middelbare scholen. Joost Vullings vertelt bij Op1 vertelt dat die 'avondklok-verlenging' niet zonder slag of stoot ging: "Er is een flinke discussie geweest in het kabinet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joost Vullings in Op1 over verlenging avondklok: "Flinke discussie in kabinet"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joost Vullings in Op1 over verlenging avondklok: "Flinke discussie in kabinet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier